fbpx

Maandelijkse activiteit

Wil jij elke maand iets leuks doen en tegelijk gezellige mensen ontmoeten?

Elk laatste weekend van de maand wordt er een leuk uitje georganiseerd. We gaan in kleine groepen hele leuke activiteiten ondernemen. Denk hierbij aan escape-room, lunchen etc. Op die manier heb jij elke maand iets leuks op de agenda staan. De activiteiten zijn altijd laagdrempelig en ongedwongen en staan in het teken van leuke dingen doen die je in je eentje niet makkelijk kan ondernemen.

Activiteit juni

klimpark of blotevoetenpad

Datum: zondag 27 juni

Tijdstip: van14:00 uur tot ongeveer 17:00 uur

Locatie: Klimpark Streekbos
Veilingweg 21, 1611 BN Bovenkarspel

Prijs: € 9,50 (normaal € 16,50)

Aantal jongeren: niet meer dan 12 jongeren (per groep)

Opgeven: kan tot maandag 21 juni!

Wat ga je doen: Hou jij van actief bezig zijn en wil je met leuke jongeren op pad? Dat kan op deze dag bij Klimpark Streekbos. Voor zowel beginnende en gevorderde klimmers, bieden zij een gezellig, avontuurlijk en spannend klimpacour! In het klimpark klim je veilig tussen de bomen en ga je uitdagende hindernissen aan. Je bent niet alleen want je gaat samen met leeftijdsgenoten.

blotevoetenpad

Datum: zondag 27 juni

Tijdstip: van14:00 uur tot ongeveer 17:00 uur

Locatie: Gouwe Stek
De Gouw 11, 1611 BS Bovenkarspel

Prijs: gratis

Aantal jongeren: er is genoeg plek voor iedereen

Opgeven: kan tot vrijdag 25 juni!

Wat ga je doen: Wat is er nu leuker dan met je blote voeten door de modder lopen? Hier kan je dat ongestoord doen! Onderweg zijn er verschillende hindernissen die je kunt nemen. Denk aan over boomstammen lopen, een wiebelbruggetje, bruggetjes over het water, door het water lopen door een rietsloot en nog veel meer.
Wil je een hindernis niet nemen, geen probleem, dan loop je er gewoon langs. Je bent zo’n 1,5 a 2 uur onderweg. Het pad is 2,4 km lang en je gaat gezellig met leeftijdsgenoten dit voetenpad doen.

Vervoer: vervoer is voor eigen rekening, maar onderling kunnen we vast wat regelen. Het treinstation is 20 minuten lopen dus dat OV is eventueel ook mogelijk.

Uiteraard houden we bij alle activiteiten rekening met de corona maatregelen.

Deze uitjes zijn voor members en niet-members.

Twijfel je of dit iets voor je is? App mij dan even. Dan kan ik jouw vragen beantwoorden.

Check ook de algemene activiteiten pagina voor meer informatie.

Volgende maand: afhankelijk van de maatregelen, maar waarschijnlijk een foto-speurtocht door Alkmaar.

Aankomend jaar: deze uitjes staan op de planning: suppen, bioscoop, escaperoom, trampoline springen. Hou de site en m’n socials dus goed in de gaten.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen