Scroll Top

Reviews

Oscar

Voor jongeren die worstelen met sociale contacten leggen is meegaan met deze groep een hele fijne ervaring. Met ondersteuning waar ook maar nodig is. En wanneer eenmaal het ijs gebroken is voel je je vertrouwt en veilig onder de anderen. Want ook jij hoort erbij : ).

Ik ben de moeder van een 18 jarige dochter en wat ben ik blij met Siona en dus ook met Jij hoort erbij. Een leuke club jeugdigen tot jong volwassenen die periodiek gezellige dingen ondernemen. Niets moet, alles mag, waarbij iedereen in zijn/haar waarde wordt gelaten. Top!

Ben nog behoorlijk nieuw, maar tot nu toe goeie ervaring leuke uitjes. Mijn dochter geniet vol op.

Milenko

Ik kwam hier terecht omdat ik het niet echt makkelijk vond om vrienden te maken. Echter voelde ik mij hier vrij snel thuis en heb ik dankzij deze organisatie een leuke vrienden groep eraan overgehouden. Dus ben je eenzaam of vind je het niet makkelijk om vrienden te maken? meld je dan vooral aan !!!!!!!!!

Zheng

Ik geniet enorm van de uitjes van jij hoort er bij. Ik ontmoet veel leuke mensen en het is altijd gezellig!

Anna

Bij Jijhoorterbij kan je maandelijkse mee met activiteiten. En elke maand zijn er hartstikke leuke activiteiten. Ik heb er geen spijt van dat ik bij ik bij Jijhoorterbij ben gegaan. Ik heb sinds dat ik bij Jijhoorterbij ben gekomen heb ik hele leuke mensen ontmoet. Dus ik zou zeggen waarom kom je der niet bij?

Moos

Lieve sociale contacten zijn altijd fijn.

Desiree

Jij Hoort Er Bij kwam precies op me pad op het juiste moment. Het is echt een save space waar ik mijzelf kan zijn. En de naam zegt het al maar het is echt. Zins ik bij Jij Hoort Er Bij zit voel ik me meer in verbinding met anderen en meer dat ik er mag zijn. Ik ben heel dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Ik zit er net bij maar nu al hebben jullie al zoveel voor me betekent.

Anoniem

Jij Hoort Erbij is super leuk! We doen veel leuke activiteiten en ik heb aardige mensen ontmoet. Een goede ervaring dus.

JOUW REVIEW OP DEZE PAGINA?

Laat ons jouw ervaring met ‘JIJ hoort erbij’ weten!


  Ontdek

  Ontdek hier wat deze site allemaal te bieden heeft.

  Word member!

  Kom er bij en maak heel makkelijk contact.

  Alle activiteiten

  Zie hier wat er op de agenda staat