fbpx

Zo werkt het

Mogelijkheden bij ‘JIJ hoort erbij’

meedoen is een leuke stap

Je leert nieuwe mensen kennen.
We gaan gezellig met elkaar op pad.
Je kan workshops volgen om jezelf verder te ontwikkelen.

Ben je helemaal klaar met jouw eenzaamheid en wil je nieuwe stappen zetten naar een socialer leven?

Dat kan!!

Je kunt op meerdere manieren meedoen.

meedoen als member

  • maandelijks uitje
  • maandelijkse training
  • werk boekje
  • kennismaking met je nieuwe maatje
  • koppelen aan nieuw maatje
  • app-groep

Als jij member wordt werk je elke maand aan jouw zelfvertrouwen zodat je zonder spanning je dagen door kan, krijg je elke maand een heel leuk uitje én werk je aan nieuwe vriendschappen.

stap voor stap

Als je member wilt worden kunnen we eerst online even kennismaken met elkaar. Jij kan dan al je vragen kwijt, ik kan jouw twijfels en angsten wegnemen en samen kunnen we kijken wat jij het liefste wilt doen.

Natuurlijk hoeft het allemaal niet zo officieel, ik hou het graag laagdrempelig en gemakkelijk. Gewoon een keertje met een uitje meedoen kan ook hoor. Je hoeft zeker geen member te zij om tóch wat leuks te gaan doen.

Op deze pagina vind je alle uitjes.
Als je het leuk vindt om mee te gaan kan je je hiervoor aanmelden.

GEKOPPELD WORDEN AAN EEN MAATJE

Vind je het leuk om een vriend of vriendin te hebben, maar vind je het erg spannend om met een groep mee te gaan? Snap ik helemaal dus daar is een mooie oplossing voor.

Jij kan 1 op 1 aan iemand worden gekoppeld. Jij geeft aan wat jouw interesses zijn en ik zorg ervoor dat jij aan je nieuwe maatje gekoppeld wordt.
Voor het opbouwen van de vriendschap krijgen jullie een soort werkboek met daarin alle tips die nodig zijn voor een mooie start.
Hoe gaaf is dat!!

Hey psst, hier kan je ook aan meedoen als je geen member bent.

toffe workshops

Weer vertrouwen in jezelf krijgen, leren hoe je vrienden maakt, advies krijgen voor een positief zelfbeeld en volop van sociale contacten én je zelfbeeld kunnen genieten is toch het mooiste dat er is!

Vanaf nu gaat dat voor jou werkelijkheid worden.

Elke maand krijg jij een training waardoor jij lekkerder in je vel gaat zitten én krachtiger in je eigen schoenen gaat staan. Op deze pagina kan je het jaarprogramma zien.

Hey psst, hier kan je ook aan meedoen als je geen member bent.

Maandelijks uitje

Jij kan elke maand met een gezellig uitje mee. We gaan namelijk elke laatste weekend van de maand leuke dingen doen.
Leuke activiteiten zoals suppen, bioscoop bezoek, trampolinespringen, lunchen etc. Alles wordt voor je geregeld en de sfeer is altijd erg gezellig én gemoedelijk.

Elke eerste stap is spannend en dat weten de andere jongeren ook. Daarom wordt je met open armen ontvangen en ben je harstikke welkom.
Welke uitje deze maand gepland staat zie je hier.

Hey psst, hier kan je ook aan meedoen als je geen member bent.
Alle activiteiten zijn in de omgeving van Alkmaar/Heerhugowaard.

Merk je in de eerste maand dat ‘JIJ hoort erbij’ niet bij jou past? Dan krijg je meteen je geld terug. Je zit nergens aan vast, elk membership is direct opzegbaar. Betalen van de activiteiten en het membership kan ook met HuygensPas, MeedoenPas en AlkmaarPas.