Scroll Top

Wie ben ik

Ik was een eenzame jongere, maar die periode ligt ver achter mij. Mijn ervaring van vroeger gebruik ik om jongeren samen te brengen.

Ik ben dus Siona, woon samen met mijn vriend en onze dochter in Heerhugowaard. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen, ik vind het fijn om echt te ontdekken wie iemand is, wat er speelt achter die glimlach of achter die lege ogen.

JIJ hoort erbij is opgezet vanuit mijn wens om jongeren te helpen. Mijn doel is om eenzaamheid onder jongeren te verminderen en vooral te laten zien dat zij er ook bij horen.

Ik heb als tiener en twintiger eenzaamheid ervaren. Ik had het gevoel dat de hele wereld leuke dingen aan het doen is, maar ik zat alleen thuis. Ik wilde ook graag de deur uit om leuke dingen te doen, maar ik wist niet met wie ik dat moest doen.

Mijn eenzaamheid is ontstaan doordat ik op de basisschool gepest werd, mijn zelfvertrouwen was daardoor weg en ik werd een onzeker meisje. Dat nodigde natuurlijk niet uit om vrienden met mij te worden. Ik durfde niets te zeggen in de klas en stak zeker mijn vinger niet op.

Het heeft heeeeeel veel jaren gekost om nu met zelfvertrouwen alles aan te gaan. Ik heb in die jaren gelukkig heel veel geleerd waarmee ik nu anderen kan helpen. Ik ben geen begeleider of psycholoog, maar ben vooral actief in het opzetten van passende activiteiten.

Ervaar jij als jongere hetzelfde als ik destijds heb ervaren? Deze eenzame, moeilijke en lange weg wil ik voor jou makkelijker maken. 

Ik ben hoog gevoelig, beetje introvert en hou van het leven.
Het lijkt mij super leuk om jou te ontmoeten!

Ik werk ook samen met:

Gemeente Dijk en Waard – Jongerenwerk MET – Jongeren alliantie Dijk en Waard

Ontdek

Ontdek hier wat deze site allemaal te bieden heeft.

Word member!

Kom er bij en maak heel makkelijk contact.

Alle activiteiten

Zie hier wat er op de agenda staat