fbpx

Wie ben ik

Ik ben dus Siona, woon samen met mijn vriend en dochtertje in Heerhugowaard en ben sinds november 2018 pleegouder voor crisis opvang. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen, ik vind het fijn om echt te ontdekken wie iemand is, wat er speelt achter die glimlach of achter die lege ogen.

Ik ben hoog gevoelig, beetje introvert en hou van het leven.

Ik werk samen met:

Gemeente Heerhugowaard
Gemeente Langedijk
Gemeente Alkmaar
Wonen Plus Welzijn Langedijk
Cool Kunst en Cultuur
Actief Sport en Events
GGZ NHN

Ik was een eenzame jongere…..maar die periode ligt ver achter mij. mijn ervaring zet ik nu in om andere jongeren samen te brengen.

Dit platform is opgezet vanuit behoefte jongeren te helpen. Dus: makkelijk contact kunnen maken, elk weekend iets kunnen doen en elke maand er op uit met leeftijdsgenoten.

Ik heb als tiener en twintiger eenzaamheid ervaren. Ik had het gevoel dat de hele wereld leuke dingen aan het doen is, maar ik zat alleen thuis. Ik wilde ook graag de deur uit om leuke dingen te doen, maar ik wist niet met wie ik dat moest doen.

Mijn eenzaamheid is ontstaan doordat ik op de basisschool gepest werd, mijn zelfvertrouwen was daardoor weg en ik werd een onzeker meisje. Dat nodigde natuurlijk niet uit om vrienden met mij te worden. Ik durfde niets te zeggen in de klas en stak zeker mijn vinger niet op. Die tijd ligt gelukkig ver achter mij.

Ik ben iemand met dezelfde ervaring als jij, kan naar jou luisteren, kan jou op weg helpen en jou advies geven daar waar jij dat nodig hebt. Vind jij het fijn om te praten met iemand die jou begrijpt vanuit eigen ervaring? Daarvoor kan je bij mij terecht. 

Het heeft heeeeeel veel tijd gekost om nu met zelfvertrouwen alles aan te gaan. Ik heb in die jaren, gelukkig, heel veel geleerd waarmee ik nu anderen kan helpen. Daarbij weet ik heel veel over eenzaamheid waardoor kennis en ervaring samen komen.

Ervaar jij als jongere hetzelfde als ik destijds heb ervaren? Deze eenzame, moeilijke en lange weg wil ik jou makkelijker maken en daarom is ‘JIJ hoort erbij’ er voor jou.

Het lijkt mij super leuk om jou te ontmoeten!

Ontdek

Ontdek hier wat deze site allemaal te bieden heeft.

Word member!

Kom er bij en maak heel makkelijk contact.

Alle activiteiten

Zie hier wat er op de agenda staat

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen