fbpx

Wie ben ik

Ik was een eenzame jongere…..maar die periode ligt ver achter mij. mijn ervaring zet ik nu in om andere jongeren samen te brengen.

Dit platform is opgezet vanuit behoefte jongeren te helpen. Dus: makkelijk contact kunnen maken, elk weekend iets kunnen doen en elke maand er op uit met leeftijdsgenoten.

Ik heb als tiener en twintiger eenzaamheid ervaren. Ik had het gevoel dat de hele wereld leuke dingen aan het doen is, maar ik zat alleen thuis. Ik wilde ook graag de deur uit om leuke dingen te doen, maar ik wist niet met wie ik dat moest doen.

Mijn eenzaamheid is ontstaan doordat ik op de basisschool gepest werd, mijn zelfvertrouwen was daardoor weg en ik werd een onzeker meisje. Dat nodigde natuurlijk niet uit om vrienden met mij te worden. Ik durfde niets te zeggen in de klas en stak zeker mijn vinger niet op. Die tijd ligt gelukkig ver achter mij.

Ik ben iemand met dezelfde ervaring als jij, kan naar jou luisteren, kan jou op weg helpen en jou advies geven daar waar jij dat nodig hebt. Vind jij het fijn om te praten met iemand die jou begrijpt vanuit eigen ervaring? Daarvoor kan je bij mij terecht. 

Het heeft heeeeeel veel tijd gekost om nu met zelfvertrouwen alles aan te gaan. Ik heb in die jaren, gelukkig, heel veel geleerd waarmee ik nu anderen kan helpen. Daarbij weet ik heel veel over eenzaamheid waardoor kennis en ervaring samen komen.

Ervaar jij als jongere hetzelfde als ik destijds heb ervaren? Deze eenzame, moeilijke en lange weg wil ik jou makkelijker maken en daarom is ‘JIJ hoort erbij’ er voor jou.

Het lijkt mij super leuk om jou te ontmoeten!

Ik ben dus Siona, woon samen met mijn vriend en dochtertje in Heerhugowaard en ben sinds november 2018 pleegouder voor crisis opvang. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen, ik vind het fijn om echt te ontdekken wie iemand is, wat er speelt achter die glimlach of achter die lege ogen.

Ik ben hoog gevoelig, beetje introvert en hou van het leven.

Ik werk samen met:

Gemeente Heerhugowaard – Gemeente Langedijk – Gemeente Alkmaar
Wonen Plus Welzijn Langedijk – Cool Kunst en Cultuur – Actief Sport en Events
GGZ NHN

Ik werk ook samen met Romy. deze lieve meid is elk weekend actief voor de online activiteiten.

Hi, ik ben Romy en ik was eenzaam. Dat lees je goed, verleden tijd.
Ik heb geen makkelijk leven achter de rug en heb vele tegenslagen doorstaan. Dat heeft er voor gezorgd dat ik mentaal niet altijd in de beste staat ben geweest en de mensen om mij heen niet in de buurt durfde te laten komen.

Inmiddels heb ik flink aan mezelf gewerkt en zit ik beter in mijn vel dan de afgelopen jaren. Ik durf weer onder de mensen te zijn, yay! Na de diagnoses ADD en een vermijdende persoonlijkheidsstoornis ging er ook een wereld voor mij open, ik functioneer gewoon anders! Ik heb leren omgaan met deze extra eigenschappen (want zo zie ik het) Gelukkig ben ik hierdoor uit mijn eenzaamheid gekropen. Ik snap als geen ander hoe eenzaamheid voelt en wat voor gat het diep van binnen achter kan laten. Na wat media acties (artikel in de Linda, als gast bij Beau van Erven Dorens) ben ik bij Jij hoort erbij terecht gekomen, en jongens wat maakt mij dat blij! Niks is mooier dan mensen als jezelf kunnen helpen aan de hand van je eigen ervaringen. De groei die ik zie onder de jongeren is de beste beloning die je kan krijgen.

Groetjes Romy

Ontdek

Ontdek hier wat deze site allemaal te bieden heeft.

Word member!

Kom er bij en maak heel makkelijk contact.

Alle activiteiten

Zie hier wat er op de agenda staat

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen